Mine tjenester

Kurs og foredrag

Kurs og foredrag

Jeg tilbyr kurs og workshops, spesielt rettet mot ACT. De siste årene har jeg holdt flere fagdager for psykologforeningen, for legeforeningen og på en rekke DPS og behandlingsinstitusjoner rundt i landet. Jeg har også holdt workshop om ACT på Emotion Revolution, som var en stor internasjonal konferanse i Bergen. Jeg er opptatt av at deltakerne på kursene mine skal vokse mest mulig faglig. Selv om de fleste kurs og workshop jeg holder vil gi deg nok teori, forsøker jeg alltid å tilrettelegge for mest mulig øving. Dette har mye bedre effekt enn at man sitter stille en hel dag (eller flere) og kun hører på en foreleser.

Ettårig utdannelse innen ACT

Er du heller interessert i å ta en ettårig utdannelse innen ACT? Sjekk i så fall ut www.bedreterapeuter.no . Her er jeg en av foredragsholderne. Sammen med min kollega, Asle Thude Elen, har vi trent opp hundrevis av helsepersonell i bruk av ACT.

Du kan ta kontakt på epost (thorvald.andersen@gmail.com) eller telefon (971 79 252) dersom du har spørsmål om kurs og foredrag.

Individual Coaching
Weight Loss Course
Corporate Coaching
Weight Gain Course
Tailored Tracking
Meal Planning

Fra tidligere foredrag

Ja, veldig nyttig , jordnært og konkret. Teknikker som kan brukes med en gang. Opplever at det har vært revitaliserende.
Tidligere kursdeltaker
Praktisk anvendbart og godt treningsprogram! Videodemonstrasjoner og ferdighetstrening i par gir god læringseffekt.
Tidligere kursdeltaker
Ja, synes opplegget var bra, ser hvordan vi kan bruke denne metoden på pasientgruppen vår. Fikk i oppgave å prøve ut øvelser i praksis fra første samling, og ble dratt i gang av dette.
Tidligere kursdeltaker

Ta kontakt i dag