Mine tjenester

Psykoterapi

Noen av områdene jeg kan tilby hjelp med er:

Psykoterapi

Jeg har mange års erfaring med bruk av evidensbaserte tilnærminger til en rekke psykiske vansker. Behandlingen du får hos meg kan hjelpe deg å håndtere utfordringene i livet ditt, slik at du kan bevege deg i retning av et liv som er mest mulig vitalt og meningsfullt. Jeg behandler både voksne og ungdommer, og kan også tilby parterapi.

Dette er vanlige utfordringer som kan bidra til at det er vanskelig å leve et meningsfullt og godt liv. Basert på dine behov, kan jeg kan tilby en rekke verktøy og strategier som kan hjelpe deg å komme i gang med livet igjen og med å gjøre mer av det du bryr deg om.

Priser

Samtaleterapi individuelt, 45 min: 1400 Kr
Parterapi, 45 min: 1650 Kr

Kontakt

Den enkleste måten å ta kontakt på, er å sende meg en SMS på telefonnummer 971 79 252. Da ringer jeg deg opp igjen, og så tar vi en kort prat om hva du ønsker hjelp til før vi finner en time til deg.

Book time

Bestill time via bookingsystemet Aspit her.

Finner du ingen ledig time? Kontakt meg på SMS, så ser jeg om jeg har noe ledig

Avbestilling

Avbestilling av timer må skje senest 6 dager i forkant av avtalen. Avbestillinger etter dette, eller uteblivelse fra avtaler medfører dessverre at timen må betales i sin helhet. Dersom du er forhindret fra å møte fysisk, så kan du kontakte meg og jeg kan tilby deg videokonsultasjon i stedet.

Kort om behandlingen som tilbys

Jeg jobber i hovedsak med Aksept og verdibasert atferdsterapi (ACT) (Engelsk; Acceptance and Commitment Therapy). Dette er en evidensbasert behandlingsform. Dette vil si at det er god støtte i forskningen for at behandlingen hjelper. I tillegg er jeg en av kun få behandlere i Norge som har utdanning i Pain Reprocessing Therapy (PRT). Denne behandlingen har vist ekstremt gode resultater i behandling av langvarige smerter. Både ACT og PRT kan kombineres ved behov. En fellesnevner for behandlingene jeg tilbyr, er at de hjelper deg å bli mindre fasthengt i egne vansker og at de hjelper deg å leve et liv som kjennes mest mulig meningsfullt.

Jeg er fullt klar over at det kan være både skummelt og vanskelig å skulle be om hjelp. Det er mitt mål at du vil oppleve å bli møtt med respekt, profesjonalitet og varme.

Individual Coaching
Weight Loss Course
Corporate Coaching
Weight Gain Course
Tailored Tracking
Meal Planning

Fra mine tidligere klienter

Nunc taciti donec habitasse. Per id, accusamus neque tellus possimus. Dolores nullam! Aliquid mus omnis at, sit augue, iaculis velit magna facilisi perspiciatis.
Rose Lewis
Egestas ullamcorper unde placeat et? Atque! Nulla vivamus cillum, iste, enim voluptatem, etiam doloremque voluptate sunt iusto diamlorem accumsan, posuere.
Paul Woods
Nunc taciti donec habitasse. Per id, accusamus neque tellus possimus. Dolores nullam! Aliquid mus omnis at, sit augue, iaculis velit magna facilisi perspiciatis.
Andrea Rios

Book din time i dag