Mine tjenester

Veiledning

Veiledning

Bli den beste terapeuten du kan bli!

Ønsker du å videreutvikle eksisterende ACT-ferdigheter? Eller vil du kanskje lære å bruke ACT? God veiledning er essensielt for å gi pasientene dine behandling av høy kvalitet. Gjennom veiledning hos meg vil du få verktøy som kan hjelpe deg å lage presise og effektive kasusformuleringer. Du vil også få hjelp til bruk av metaforer og intervensjoner som kan skape meningsfulle endringer i dine pasienters liv.

Veiledningen vil blant annet kunne hjelpe deg å:

Jeg har veiledet en rekke psykologer og helsepersonell, både individuelt og i grupper. I hovedsak har veiledningen min fokus på bruk av ACT, men jeg er åpen for å veilede terapeuter som bruker andre behandlingstilnærminger også. Da kan jeg se for meg at veiledningen vil ha fokus på prosess i terapien, og eventuelt også personlige utfordringer som kan påvirke jobben vi gjør med pasienter.

Å jobbe som terapeut kan være både superspennende og utfordrende på en gang. Noen ganger innebærer jobben at vi må forholde oss til egen usikkerhet og til saker som er meget krevende. Det er ikke alle ganger når pasientene våre har det vanskelig at vi har svarene vi trenger der og da. Noen ganger kan vi trenge litt tid for å prosessere følelsene våre, enten de handler om det som skjer i våre egne liv eller i terapisammenheng. God veiledning vil også kunne gi rom for å reflektere og forstå egne reaksjoner.

Veiledningen vil være skreddersydd til dine behov, og målet er at du skal bli en bedre terapeut.

Hvor kan du få veiledning?

Online veiledning

-fra ditt eget hjem

Fysisk veiledning

-ved Tønsberg Medisinske Senter

Priser

Individuell-veiledning, 45 minutter: 1500 Kr
Individuell-veiledning, 60 minutter: 1900 Kr
Individuell-veiledning 90 minutter: 2890 Kr

Gruppeveiledning, 45 minutter: 2000 Kr
Gruppeveiledning, 60 minutter: 2500 Kr
Gruppeveiledning, 90 minutter: 3300 Kr

Fra mine tidligere kursdeltakere

Vil anbefale. Blandingen av teori, og bredt spekter øvelser som gir erfaringer med hele hexafleksen har gitt meg nyttige opplevelser både knyttet til meg både som privatperson og behandler. Denne erfaringen er viktig i arbeidet med pasientene. Erfaringsbaserte øvelser lærer meg/oss hvor viktig det er å ikke teoretisere oss bort i timene, særlig fordi vi kan (ofte er) fusjonerte.
Tidligere kursdeltaker
Jeg vil anbefale utdanningen til andre. Det er en god blanding av teori og praksis med varierte læringsformer. Veldig gøy og inspirerende å få lære av noen av de fremste innenfor faget også. Gitt meg mye både for faglig og profesjonell utvikling, men også personlig.
Tidligere kursdeltaker
Synes dere som kursledere viser en utrolig fin varme og forståelse for alle oss som er intressert i ACT og ikke minst måten dere snakker om pasientene på. Veldig fint at dere også viser til utfordringer i eget liv,allminneliggjøring.
Tidligere kursdeltaker

Book din time i dag