Om meg

Jeg hjelper deg med å håndtere utfordringene i livet ditt, slik at du kan bevege deg i retning av et liv som er mest mulig vitalt og meningsfullt.

Om meg

Psykologspesialist Thorvald Anderssen - din psykolog i Tønsberg

Jeg er fra Tønsberg, men gjennomførte hele psykologiutdanningen i Australia. I mange år jobbet jeg i en allmennpsykiatrisk poliklinikk ved DPS. Der fikk jeg god erfaring med å behandle de fleste psykiske plager, slik som depresjon, angst og traumer. Nå har jeg jobbet i 5 år i Smertepoliklinikken ved Sykehuset i Vestfold. Jeg jobber to dager i uken som psykolog ved Tønsberg Medisinske Senter (TMS), og har vært her siden 2012.

Noen ganger kan vi mennesker oppleve at vi står helt fast, og at utfordringene i livet vårt virker overveldende. Jeg har erfart at Aksept og verdibasert atferdsterapi (ACT) er den behandlingsformen som er best tilpasset mine pasienters behov. Behandlingsformen hjelper deg å finne mening i ditt eget liv, og til å håndtere vanskelige tanker og følelser effektivt. ACT gir deg gode verktøy for å skape de endringene som trengs i livet ditt. I Norge har jeg vært en av pådriverne for å spre behandlingstilnærmingen. Jeg har også vært leder i den norske ACT foreningen (Norsk Forening for Kontekstuell Atferdsvitenskap). De siste årene har jeg vært med å trene flere hundre helsepersonell i bruk av ACT.

Behandling

Jeg har mange års erfaring med bruk av evidensbaserte tilnærminger til en rekke psykiske vansker. Behandlingen du får hos meg kan hjelpe deg å håndtere utfordringene i livet ditt, slik at du kan bevege deg i retning av et liv som er mest mulig vitalt og meningsfullt. Jeg behandler både voksne og ungdommer, og kan også tilby parterapi.

Veiledning

God veiledning er essensielt for å gi pasientene dine behandling av høy kvalitet. Gjennom veiledning hos meg vil du få verktøy som kan hjelpe deg å lage presise og effektive kasusformuleringer. Du vil også få hjelp til bruk av metaforer og intervensjoner som kan skape meningsfulle endringer i dine pasienters liv.

Kurs

Jeg tilbyr kurs og workshops, spesielt rettet mot ACT. De siste årene har jeg holdt flere fagdager for psykologforeningen, for legeforeningen og på en rekke DPS og behandlingsinstitusjoner rundt i landet.

Ta kontakt

Den enkleste måten å ta kontakt på, er å sende meg en SMS på telefonnummer 971 79 252. Da ringer jeg deg opp igjen, og så tar vi en kort prat om hva du ønsker hjelp til før vi finner en time til deg.